duminică, 6 mai 2012

Iubirea....

         
 Iubirea?????  IUBIREA....este o floare minunata ,dar ca sa o poti culege te vei intepa in spinii ei. Iubirea ....este Lumina.Lumina este Hristos,iar Hristos este iubire.
         Iubirea o poti gasi in orice lucru oricat de marunt ar fi el. Iubirea o gaseste numai cine este dispus sa o caute. 
     Iubirea o poti gasi in zambetul unui copil,o poti gasi intr-o floare,o poti gasi in natura privind frumusetile pe care Le-a creat El. 
 Iubirea o poti gasi in cantecul privighetoarei,iubirea este un sentiment care nu se poate exprima in cuvinte...insa....se poate simti.      Iubirea te face sa simti ca zbori mai sus de tot ceea ce este pamantesc. Iubirea o poti gasi in grija fata de altii,in incurajarea pe care le-o oferi. Iubirea nu cere niciodata inapoi ceva,ea daruieste totul,chiar pe sine insusi. Iubirea inseamna sacrificiu,ca sa poti iubi cu adevarat trebuie sa lasi de la tine... sa ierti orice greseala,sa recunosti atunci cand tu gresesti,si sa recunosti calitatile celuilalt.
           Iubirea e atunci cand ierti orice greseala , iubirea te schimba fara sa stii cum si cand .Iubirea iarta totul! IUBIREA ESTE TOT CEEA CE NE RAMANE CAND PIERDEM TOTUL!        Dumnezeu a spus ca El este iubire...Ma intreb oare cati dintre noi stiu ce inseamna cu adevarat cuvantul iubire?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu