marți, 24 decembrie 2013

Poveste de Craciun! :)

    Intr-o noapte friguroasa de iarna un copil statea la fereastra asteptand cu nerabdare colindatorii, privind atent la fulgii de zapada a observat cat de frumosi sunt si ce mister ascund in ei.Pe cand inca privea uimit la ei,bunica sa a venit la el sa-i spuna despre povestea craciunului:
-Dragul meu nepot,candva intr-o vreme indepartata acum 2000 de ani,intr-un sat s-a nascut un copilas care urma sa devina Rege,iar acest micut s-a nascut umil intr-o iesle iar prietenii Sai nu erau decat niste animalute . Oamenii nu au vrut sa-L primeasca in casele lor,ci l-au refuzat spunand ca nu au loc si pentru El.
Anii au trecut iar acest Copilas a crescut, El iubea tare mult oamenii ,chiar daca ei nu Il primisera sa se nasca in casele lor. El ii vindeca,ii hranea si le lega ranile inimii,dar intr-o zi ei L-au trimis la moarte,L-au condamnat chiar daca nu aveau nici o dovada ca ar fi facut vreodata vreun rau cuiva. Totusi ,chiar si pe cruce El i-a iubit rugandu-se pentru ei, dupa 3 zile El a aratat lumii-ntregi ca este Fiul lui Dumnezeu inviind din morti,iar acum El ne este Prietenul noastru! 
_O! Bunico! Cat de minunat ,acum inteleg de ce atata splendoare in acest anotimp,as vrea ca El sa se nasca si-n inima mea si sa ma iubeasca asa cum ai spus tu!
  


Dragul meu,asa cum Domnul Isus s-a nascut umil intr-o iesle, El se poate naste si-n inima ta,El asteapta ca tu sa-i deschizi inima si sa-L iubesti!

3 comentarii:

 1. Craciun Fericit!...si pace in suflet!
  Vino si ia imagini miscatoare gif de Craciun foarte frumoase pentru blog.
  Coltisor de Rai
  Animated Gif Free
  Valy

  RăspundețiȘtergere
 2. O povestioara minunata, Isus se naste in inimile celora care il primesc.

  RăspundețiȘtergere