sâmbătă, 26 octombrie 2013

Ne-ntelesuri...

   Se pare ca de ceva timp nu am mai scris pe blogger,iar de atunci s-au schimbat multe atat pe pamant cat si in viata mea personala... Sunt multe lucruri pe care nu le inteleg ,si nu cred ca sunt singura!   Unde se duce toata frumusetea atunci cand omul imbatraneste? Unde se-ascunde  zambetul inocent de copil atunci cand acesta creste? De ce alergam dupa lucruri care nu ne trebuiesc neaparat ,si le neglijam pe cele care cu adevarat ne sunt de folos? De ce muncim prea mult  si ne petrecem atat de putin timp cu familia? De ce privim mai des spre-acest pamant, mai des decat spre Cerul Sfant? De ce ne miram ca nu mai avem biruinta in incercare ,daca noi suntem departe de Dumnezeu? De ce suntem egoisti si dorim totul numai pentru noi? De ce suntem nemultumiti de viata pe care o avem, de imbracaminte, de hrana... altii nu au nimic si totusi sunt mai fericiti decat noi?De ce ne comparam mereu cu altii,si astfel nascandu-se in noi invidia nu mai dormim nopti la rand incercand sa gasim solutii pentru a le face rau? De ce ne plangem prea des de cineva in loc sa-l iertam? De ce? Pentru ca suntem oameni, si ne dam seama de ceea ce am avut decat dupa ce pierdem... o sa pretuim totul cand nu vom mai avea! De aceea ,gandeste-te si da-ti seama ca totul trece ca un vis iar tot ceea ce ne ramane sunt amintirile... :)

2 comentarii:

 1. Raspunsul la aceste "de ce-uri" cred ca este si lepadarea de noi insine. Daca inca mai traim pentru noi si daca nu ne-a fost stirbita mandria ...vom continua sa facem lucruri de care sa ne miram. Inca mai avem multe de invatat.
  Nu trebuie sa intelegem chiar totul in viata, poate ca daca am stii de ce s-a intamplat x lucru si scopul lui Dumnezeu in acea privinta ni s-ar parea deplasat, insa totdeauna El are ca si scop final sfintirea si binele nostru sau al celor de langa noi, chiar daca pentru noi poate fi o tragedie la un moment dat.
  Ce bine ar fi daca am putea sa pastram doar amintirile bune si placute...

  RăspundețiȘtergere
 2. Atat de multe intrebari si la care ne este greu sa raspundem :(
  Scrierile tale sunt superbe si cred eu, ca trezesti oamenii la realitate!

  NU inceta sa scrii!!!

  RăspundețiȘtergere