duminică, 29 decembrie 2013

Mai stai....

          Alergam grabiti,si totul parca fuge odata cu noi, nu mai avem curajul sa  ne oprim in loc sa admiram o floare, sa radem , sa ne bucuram alaturi de cei ce ne sunt dragi.
Alergam, obosim si totusi nu contenim sa ne oprim , obosim si totusi mergem inainte.
           Mai stai, mai stai odata langa rau si priveste lipezimea apei,oare cugetul tau mai este asa? Oare mintea noastra nu cumva se gandeste mai mult la lucrurile acestea pieritoare si le neglijeaza pe cele vesnice?
Oare nu cumva suntem prea preocupati de imaginea noastra, si sufletul... anemic zace intr-un pat?
Mai stai, opreste-te din alergare si gaseste adevaratele comori, priveste prin ochii credintei si vezi sufletele oamenilor , nu ceea ce iti izbeste ochiul!
        Mai stai, mai cheama-L pe Cel care ne poate salva atat trupurile cat si sufletele, mai stai de vorba cu El, mai spune-I cat il iubesti. Deseori, El te priveste si asteapta sa-I spui un cuvant,dar tu... tu treci nepasator pe langa El si-ti vezi de drumul tau,si alergi grabit incolo si-ncoace fara niciun rost!
Rasuna un glas ce-ti spune: Mai stai omule! Opreste-te sa vezi minunile lui Dumnezeu!

10 comentarii:

 1. Imi place ce ai scris! Ai mare dreptate, prea mult alergam dupa lucrurile trecatoare, si eu ar trebui sa mai stau, sa ma opresc, si sa stau de vorba cu El.

  RăspundețiȘtergere
 2. Draga Maduta ai scris prea frumos, prea intelept si ar fi minunat sa ajunga acest mesaj la fiecare!!!

  Esti minunata si Dumnezeu te iubeste!!!

  Cu mult drag
  Liuba :)

  RăspundețiȘtergere
 3. https://www.youtube.com/watch?v=LlVhw8lF8tg

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamne ajuta,
  In urma cu 9 luni am demarat o campanie de strangere de fonduri pentru Dorinel Tilica.Dorinel s-a operat la ambii ochisori in luna Decembrie si acum este mult mai bine .Ne-am bucura nespus de mult daca ati scrie pe blogul d-voastra cateva randuri despre Petru Spatariuc un copilas de numai 8 luni care sufera de mai multe probleme cardiace.Toate detaliile despre acest copilas le gasiti pe blogul lui:http://petruspatariuc.blogspot.ro/ Va rog sa-mi lasati un mesaj pe adresa de e-mail :salveazaoinima@gmail.com
  Va multumesc anticipat!
  Cu respect
  Placinta Vlad -presedinte Asociatia Salveaza o inima
  0752753540

  RăspundețiȘtergere
 5. Dumnezeu sâ ne ajute să ne oprim din fuga noastră catre lucrurile pământești, și să ne oprim, să stăm în Rugaciuni, să stăm în adorare, să stăm in Cuvântul lui Dumnezeu Biblia, și să nu ne mai grăbim! Aleluia!

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua,
  Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilasi mei.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe site-ul http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/ sau pe blogul special creat pentru copii: http://ianisrares.blogspot.ro/. Astept din partea d-voastra un raspuns pe adresa de e-mail: flavialionte@yahoo.com
  Va multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 7. Nice post! I super love it ! And your blog is gorgeous ! Maybe we could follow each other's blog?

  Btw do drop by on my lastest post on : What i manage to do in half a day in Bangkok ? Eat Eat Eat! Beware of my food hunting VLOG in Bangkok over here, do check out my VLOG by clicking : http://www.wandeerach.com/2015/02/travel-vlog-1-day-in-bangkok-pratunam.html

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna ziua,
  Ma numesc Placinta Vlad si sunt Presedintele Asociatiei “Salveaza o inima” si vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati pe blogul d-voastra despre Elena Petica care are 6 ani si sufera de luxatie neurologica de sold drept.
  Rugamintea mea este sa scrieti un mic articol sau sa preluati de pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/elena-petica/ pentru a o putea ajuta la timp sa se opereze sis a aiba o viata normala. Astept cu drag un raspuns din partea d-voastra la adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 9. Viata e o taina. In sufletul fiecaruia exista o farama din ecoul lui Dumnezeu. Dragostea vine de la Domnul, credinta ne duce la El. Rugaciunea este modul in care avem deosebita onoare sa vorbim cu Tatal ceresc. Marire Lui!

  RăspundețiȘtergere