duminică, 29 decembrie 2013

Mai stai....

          Alergam grabiti,si totul parca fuge odata cu noi, nu mai avem curajul sa  ne oprim in loc sa admiram o floare, sa radem , sa ne bucuram alaturi de cei ce ne sunt dragi.
Alergam, obosim si totusi nu contenim sa ne oprim , obosim si totusi mergem inainte.
           Mai stai, mai stai odata langa rau si priveste lipezimea apei,oare cugetul tau mai este asa? Oare mintea noastra nu cumva se gandeste mai mult la lucrurile acestea pieritoare si le neglijeaza pe cele vesnice?
Oare nu cumva suntem prea preocupati de imaginea noastra, si sufletul... anemic zace intr-un pat?
Mai stai, opreste-te din alergare si gaseste adevaratele comori, priveste prin ochii credintei si vezi sufletele oamenilor , nu ceea ce iti izbeste ochiul!
        Mai stai, mai cheama-L pe Cel care ne poate salva atat trupurile cat si sufletele, mai stai de vorba cu El, mai spune-I cat il iubesti. Deseori, El te priveste si asteapta sa-I spui un cuvant,dar tu... tu treci nepasator pe langa El si-ti vezi de drumul tau,si alergi grabit incolo si-ncoace fara niciun rost!
Rasuna un glas ce-ti spune: Mai stai omule! Opreste-te sa vezi minunile lui Dumnezeu!

9 comentarii:

  1. Imi place ce ai scris! Ai mare dreptate, prea mult alergam dupa lucrurile trecatoare, si eu ar trebui sa mai stau, sa ma opresc, si sa stau de vorba cu El.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Maduta ai scris prea frumos, prea intelept si ar fi minunat sa ajunga acest mesaj la fiecare!!!

    Esti minunata si Dumnezeu te iubeste!!!

    Cu mult drag
    Liuba :)

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=LlVhw8lF8tg

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sâ ne ajute să ne oprim din fuga noastră catre lucrurile pământești, și să ne oprim, să stăm în Rugaciuni, să stăm în adorare, să stăm in Cuvântul lui Dumnezeu Biblia, și să nu ne mai grăbim! Aleluia!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nice post! I super love it ! And your blog is gorgeous ! Maybe we could follow each other's blog?

    Btw do drop by on my lastest post on : What i manage to do in half a day in Bangkok ? Eat Eat Eat! Beware of my food hunting VLOG in Bangkok over here, do check out my VLOG by clicking : http://www.wandeerach.com/2015/02/travel-vlog-1-day-in-bangkok-pratunam.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua,
    Ma numesc Placinta Vlad si sunt Presedintele Asociatiei “Salveaza o inima” si vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati pe blogul d-voastra despre Elena Petica care are 6 ani si sufera de luxatie neurologica de sold drept.
    Rugamintea mea este sa scrieti un mic articol sau sa preluati de pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/elena-petica/ pentru a o putea ajuta la timp sa se opereze sis a aiba o viata normala. Astept cu drag un raspuns din partea d-voastra la adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Viata e o taina. In sufletul fiecaruia exista o farama din ecoul lui Dumnezeu. Dragostea vine de la Domnul, credinta ne duce la El. Rugaciunea este modul in care avem deosebita onoare sa vorbim cu Tatal ceresc. Marire Lui!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere