marți, 20 noiembrie 2012

Vise de imprumut...

                Ratacim...printre vise ,dorinte, si sperante....si inca mai tanjim ca intr-o buna zi sa le putem implini.Ne plimbam printre ganduri si uneori fara sa ne dam seama nu mai gasim drumul de intoarcere....acel drum perdut printre vise.
              Imi amitesc ....cand eram micuta imi doream foarte mult sa am aripi sa pot zbura si sa pot admira toata frumusetea ce exista sub soare,inca imi mai doresc acest lucru desi stiu ca este chiar imposibil sa prind aripi :))) 
              Orice vis poate deveni realitate intr-o buna zi....trebuie numai sa crezi! Si visul meu va deveni realitate intr-o zi si voi zbura dincolo de tot,dincolo de lume si de oameni,dincolo de soare,dincolo de tot....la Tatal meu!


3 comentarii:

  1. wowwwwwwww ce frumos ai scris, imi place! Eu tot visez la airpi de inger!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ehhh draga mea...atunci ma bucur ca nu sunt singura care mai viseaza inca la asa ceva

      Ștergere
  2. Super frumos ai scris! Aceste cuvinte mi-au dat speranta Intoarcerii Tatalui Iubit ce in curand va aparea! Pacat k din ce in ce mai putini oameni mai viseaza la asa ceva, si este trist! Din ce in ce mai trist! Oamenii cauta in alte lucruri fericirea, in aceasta vreme! Tatal nostru va sosi in curand si nu-i departe aceea zi! Este asa de aproape incat nu ar mai trebui sa avem timp pentru celelalte lucruri, ce le socotesc ca pe un gunoi! Domnul sa te intareasca in aceasta lucrare, si sa te binecuvinteze cu ascultare si speranta intoarcerii Tatalui Iubit ce-l vom revedea in curand! Amin! GBU!

    RăspundețiȘtergere