vineri, 2 noiembrie 2012

Pentru tine!

Hei tu...da, da tu! Pe tine vreau sa te incurajez azi...si sa iti spun ca esti o fiinta speciala si minunata! Cu toate ca poate nu te cunosc,si nu stiu mai nimic despre tine ... dar ceea ce ma face sa iti spun ca esti o fiinta minunata este un verset din psalmul 139 ”Te Laud ca sunt o faptura asa de minunata” . Priveste-te in oglinda si spune: O,Doamne iti multumesc ca sunt asa de frumos/oasa! 
  Chiar daca poate cineva astazi te-a jignit...sau ti-a spus lucruri urate despre familia ta...asculta-ma nu le lua in seama...rabda si nu spune nimic,tu mai tarziu iti vei lua o rasplata mai buna! 
  Chiar daca esti tratat cu indiferenta de prieteni,colegi si chiar frati sau surori....nu te teme! Ai un Prieten care nicicand nu te lasa!
 Esti special/a pentru mine,si vreau sa iti spun ca singurul Prieten care nu te paraseste niciodata este Isus! Si daca vei descoperi intr-o zi ca singurul lucru ce ti-a mai ramas este Dumnezeu...vei vedea ca ai tot ceea ce era important!

2 comentarii:

  1. Cata dreptate! Multumesc mult pentru incurajare.<3 Ai scris o postare mirifica si foarte optimista care imprastie energie pozitiva. Felicitari! Frumos spus. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ,draga mea Gabriela ca ti.a placut si te.a incurajat!o zi minunata!

      Ștergere