miercuri, 26 iunie 2013

Vise naruite....


Ti s-a intamplat vreodata sa iti doresti cu ardoare un lucru... care din perspectiva ta ...parea bun???????? Poate de multe ori ai ramas dezamagit vazand ca Dumnezeu iti naruie visele ... dar asteapta! El niciodata nu greseste si intotdeauna stie ce este mai bine pentru tine ! Cineva a spus odata:,,Visele cele mai dragi pe care ni le facem in aceasta viata ,cele despre care credem ca sunt esentiale pentru a fi fericiti,trebuiesc ccoplet abandonate daca vrem sa-L cunoastem pe Dumnezeu cu adevarat!” desigur nu putem sa le abandonam pur si simplu...ci trebuie sa ne luptam si totodata sa fim ajutati ,,,iar de cele mai multe ori suferinta este cea care ne poate ajuta,deoarece ceva minunat supravietuieste oricarui lucru ingrozitor si iese la iveala cel mai clar atunci cand sufera! 
Si chiar de ti se vor narui...spera ...crede si priveste inainte dincolo de orice intristare,caci dupa cum bine stim dupa nori iar vine soare! 
Apoi trecand anii vei privi in urma si ii vei multumi lui Dumnezeu pentru ca nu te-a lasat sa-ti indeplinesti un vis care la inceput iti suradea...dar mai apoi iti aducea multa tristete in suflet ! Asa ca lasa-L pe Dumnezeu sa-ti conduca pasii prin intunericul acestei lumi si fi o lumina ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu